Kuinka korjata yleisiä Skype-näytönjako-ongelmia?

 

Microsoft Skype on loistava sovellus, jonka avulla miljoonat yksityishenkilöt ja yritykset voivat soittaa ilmaisia ääni- ja videopuheluita kahdenkeskisiä ja ryhmäpuheluita, jakaa tiedostoja ja lähettää pikaviestejä muiden Skypen käyttäjien kanssa. Halusitpa käyttää Skypeä matkapuhelimellasi, tietokoneellasi tai tablet-laitteellasi, voit helposti hyödyntää sen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Skypen eri ominaisuuksien ja etujen joukossa yksi parhaista ominaisuuksista on mahdollisuus jakaa näyttösi. Jos haluat jakaa näytön Skypessä, mutta et tiedä miten se tehdään, olet tullut oikeaan paikkaan. Alla mainitut tiedot auttavat sinua saamaan vastaukset kaikkiin Skypeen liittyviin näytönjakokysymyksiisi.

Opas näytön jakamiseen Skypessä

HUOMAUTUS: Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota. Tämän jälkeen voit aloittaa näytön jakamisen puhelun aikana seuraavasti:

Työpöydälle ja Webille

Jos haluat jakaa näytön Skypessä työpöydälläsi tai verkossa, toimi seuraavasti:

  • Avaa Skype-ohjelma tietokoneellasi ja valitse Näytön jakaminen

HUOMAUTUS: Näytön jakaminen Skype for Webin kanssa on saatavilla uudessa Chrome- ja Microsoft Edge -selaimessa.

Jos käytät Skype for Mac -käyttöjärjestelmää macOS 10.15:ssä (Catalina), on huomattava, että Skype tarvitsee pääsyn näytön tallennustilaan Macin järjestelmäasetukset, jotta voit jakaa näytön puhelun aikana. Tätä varten saatat joko saada Skypeltä ilmoituksen, joka ohjaa sinut asetuksiin, tai saatat joutua sallimaan Skypen pääsyn näytön tallennusta varten macOS Catalina -järjestelmäasetuksissa. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Macin järjestelmäasetukset > Suojaus ja tietosuoja > Näytön tallennus ja antamalla Skypen käyttöoikeudet.



Androidille

Jos haluat jakaa näytön Skypessä puhelun aikana Android-laitteellasi, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita:

  • Avaa Skype-sovellus Android-laitteellasi.
  • Kun sovellus avataan, sinun on siirryttävä Lisää-vaihtoehtoon (kolme pistettä).
  • Napauta Lisää-osiosta Näytön jakaminen
  • Skype alkaa jakaa näyttöäsi välittömästi.
iPhonelle ja iPadille

iPhone- ja iPad-käyttäjät voivat jakaa näyttönsä Skypessä noudattamalla näitä ohjeita:

  • Käynnistä Skype-sovellus iPhonessa ja iPadissa
  • Seuraavaksi sinun tulee napauttaa Lisää-painiketta (kolme pistettä) ja sitten Näytön jakaminen.
  • Vahvistusikkunassa sinun on valittava Skype-vaihtoehto ja sitten Aloita lähetys.
  • Sen jälkeen sinun on valittava Näytön jakaminen -painike uudelleen lopettaaksesi näytön jakamisen.

HUOMAUTUS: Jos vaihtoehtoa ei ole saatavilla Skypessäsi, voit katsoa seuraavat ominaisuusvaatimukset.

Mobiili- ja tablet-laitteet, jotka tukevat näytön jakamista Skypessä


Jos käytät Android-laitetta, Skypen näytön jakamisominaisuutta voidaan käyttää Android 6.0:ssa ja yllä olevassa versiossa. Jos kuitenkin käytät iPhonea, iPadia ja iPod Touchia iOS 12:n tai uudemman version kanssa, voit käyttää näytön jakamisominaisuutta iPhone 6s:ssä, iPad minissä 2019, iPad Air 2:ssa, iPod Touch 7. sukupolvessa ja uudemmissa laitteissa.

Microsoft Edge ja Chrome-versio, joka tukee näytön jakamista Skypessä


  • Uuden Chromiumiin perustuvan Microsoft Edgen avulla voit jakaa näytön Skypessä.
  • Jos käytät Chrome-selainta, voit käyttää Google Chromen versiota 72 tai uudempaa näytön jakamiseen Skypen avulla.

Video pysähtyi näytön jakamisen aikana Skypessä


Chrome tunnetaan vain yhden lähdön sallimisesta kerrallaan. Tämä tarkoittaa, että kun aloitat näytön jakamisen Skypen avulla, videopuhelusi muuttuu automaattisesti äänipuheluksi. Ja kun olet lopettanut näytön jakamisen, palaat takaisin videoon.

Skypessä ei ole mahdollisuutta jakaa näyttöni


Jos Skype-sovelluksessasi ei ole vaihtoehtoa näytön jakamiseen, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että sinulla on vanhentunut Skype-versio. Tällaisessa tapauksessa sinun on päivitettävä Skype-sovelluksesi uusimpaan saatavilla olevaan versioon saadaksesi näytön jakamisvaihtoehdon.

Kaistanleveys vaaditaan näytön jakamiseen Skypessä


Näytön jakamiseen Skypessä ei tarvita ylimääräistä kaistanleveyttä. Sama kaistanleveys, jota käytät videopuhelun soittamiseen Skypessä, riittää näytön jakamisominaisuuden käyttöön. Varmista kuitenkin aina, että Internet-yhteytesi toimii oikein. Kaikenlaiset Internet-yhteyden katkokset tai ongelmat voivat vaikuttaa Skypen suorituskykyyn.

Joten nyt, kun sinulla on runsaasti tietoa Skypen näytön jakamisominaisuudesta, voit helposti jakaa näytön Skypen avulla videopuhelun aikana.


Skypen näytön jakamisominaisuutta pidetään erittäin hyödyllisenä moniin tarkoituksiin. Joidenkin tuntemattomien teknisten ongelmien vuoksi monet käyttäjät eivät kuitenkaan pysty jakamaan näyttöä ja kohtaavat erilaisia ongelmia tehdessään niin. Tällaisten ongelmien poistamiseksi on tärkeää selvittää ongelma, joka aiheuttaa virheen Skypessä näytön jakamiseen. Tässä viestissä keskustelemme erilaisista käyttäjien kokemista ongelmista ja tarjoamme niihin ratkaisun.

Kuinka korjata Skype-näytön jakamisongelma


Ongelma 1: Näytön jakamisvaihtoehdon harmaantuminen


Jos kohtaat ongelman siitä, että näytön jakamisvaihtoehto näkyy harmaana, on suositeltavaa varmistaa, että olet ääni- tai videopuhelussa sen henkilön kanssa, jonka kanssa haluat jakaa näytön. Jos et ole puhe- tai videopuhelussa, et voi käyttää näytön jakamisvaihtoehtoa, joten se näkyy harmaana.

Ongelma 2: Näyttöä ei voida jakaa edes puhelun jälkeen


Jos olet ääni- tai videopuhelussa ja näytön jakamisen ongelma jatkuu, sinun on varmistettava, että sinä ja henkilö, jonka kanssa olet online-tilassa, käytätte Skypen versiota, joka tukee näytön jakamista. Lisäksi on parasta, jos molemmat käytätte Skypen uusinta versiota.

Ongelma 3: Näyttö jäätyy tai tyhjenee


Jos Skypesi näyttö tai henkilö, jolle soitat, tyhjenee tai jumiutuu, tarkista, että sinulla on tarpeeksi kaistanleveyttä näytön jakamiseen. Sulje myös kaikki sovellukset, jotka saattavat kuluttaa Internetin kaistanleveyttä ja aiheuttaa jäätymisen tai tyhjän näytön.

Ongelma 4: Voit jakaa näytön, mutta vastaanottaja ei


Tällaisessa tilanteessa, jossa voit jakaa näytön, mutta vastaanottaja ei, ongelma voi olla Skypen vanhemman version käyttäminen, joka ei tue näytön jakamisominaisuuksia. Pyydä vastaanottajaa asentamaan Skypen uusin versio.

Ongelma 5: Näyttö on vääristynyt vastaanottajalle


Tällaisissa tapauksissa varmista, että vastaanottajalla on Skypen uusin versio ja että hänellä on myös tarpeeksi kaistanleveyttä, jotta Skype voi toimia maksimaalisesti.

Jos yllä olevat ratkaisut eivät ratkaise ongelmiasi tai kohtaat muunlaisia ongelmia näytön jakamisen aikana Skypessä, voit ottaa yhteyttä Skype asiakastuki. Voit ottaa meihin yhteyttä myös Skype-tuen lisäksi. Asiantuntijatiimimme on perehtynyt Skype-ongelmiin ja heillä on riittävästi taitoa ja kokemusta niiden ratkaisemiseen. Tiimimme on käytettävissä ympäri vuorokauden, joten voit pyytää apuamme milloin ja missä tahansa. Olemme aina vain soiton päässä sinusta.

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka puhun ihmiselle PayPalissa?

Kuinka peruutan Avast-tilaukseni? (Pyydä hyvitystä)

MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ AMAZONIN ASIAKASPALVELUUN?