Kuinka Nollata Dlink Wi-Fi Extender?


Jos käytät Internetiä kotona, saatat tarvita apua yhteyden muodostamisessa. Seuraava askel olisi ollut etsiä vianmääritystietoja verkosta avuksesi. Laitteen uudelleenkäynnistäminen on yksi asia, ja kaikkien näiden vianmääritystoimenpiteiden läpikäyminen on toinen asia.

Reset Dlink Wifi Extender -nollausprosessi on kuitenkin yhden luukun ratkaisu keskeytymättömän Internet-yhteyden jatkamiseen.


Verkkokokoonpano palautetaan aiempaan kokoonpanoon, kun laajennuksen asetukset palautetaan tehdasasetuksiin. Tämä tarkoittaa, että saat melkein uuden älypuhelimen (lukuun ottamatta vanhentuneita laitteita). Kun olet nollannut laitteen, muokkaa verkkoasetuksia muodostaaksesi yhteyden Internetiin. Jos etsit luotettavaa tietolähdettä, joka auttaa sinua nollaamisessa, sinun tulee lukea tämä blogi.

Hard Reset -menettely

Jos tarvitset apua D-Link-alueen laajentimen nollaamisessa, hard reset -menetelmä on yksinkertaisin. Ensimmäinen askel on paikallistaa laajennuslaitteesi RESET-painike. Se saattaa löytyä laajennuslaitteesi pohjasta tai takapaneelista. Joissakin versioissa painike on upotettu pienen reiän taakse; toisissa se ulkonee RESET-merkillä. Saman havaitsemisen jälkeen voidaan ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin:

Paina RESET-painiketta vähintään 5-6 sekuntia. Voit painaa painiketta oikein tai käyttää pientä paperiliitintä tai neulaa. Jotkin laajennusmallit saattavat tarvita pidemmän ajan RESET-painikkeen painamista. Voit varmistaa tämän tutustumalla laitemallisi käyttöohjeeseen.+


Aina kun etupaneelin virran ja tilan merkkivalot vilkkuvat samanaikaisesti, vapauta RESET-painike. Laajennus nollautuu nyt itsestään.

Laitteisto voi vaurioitua, jos sammutat laajennuksen nollauksen aikana.


Kun D-linkin kantaman laajennin on toiminnassa, voit muokata sitä D-linkin vakioasetusmenettelyllä.

Tapa nollata Dlink WiFi Extender


Verkkopohjainen asetusten hallintatoiminto voi myös auttaa sinua nollaamaan laitteen. Tarvitset kuitenkin järjestelmänvalvojan tunnistetiedot kirjautuaksesi sisään. Voit käyttää HARD-nollaustekniikkaa, jos nollaat laitettasi vain, koska olet kadottanut järjestelmänvalvojan tunnistetietosi. Noudata vain ohjeita muiden huolenaiheiden osalta.

  • Kirjaudu sisään Reset Dlink Wifi Extender -toimintoon jollakin tietokoneesi tai älypuhelimesi selaimista.
  • Kun olet kirjautunut sisään, siirry saman sivun "Device Administration" -osioon.



  • Valitse valikosta vaihtoehto "NOLLAA laite". Kun napsautat painiketta, sinua voidaan myös pyytää syöttämään edellinen salasanasi. Täytä tyhjät kohdat ja paina sitten Lähetä-painiketta.
  • Jatka lopuksi napsauttamalla "Palauta laajennus nyt" -vaihtoehtoa.
Laite nollataan ja sinut kirjataan ulos ohjatusta laitteen asennustoiminnosta. Voit käyttää D-Link Extender -asetusmenettelyä verkkoasetusten muokkaamiseen ja Internet-yhteyden uudelleen muodostamiseen.

Koe saumaton liitettävyys D-Linkillä! Jos sinulla on D-Link-tuotteitasi koskevia ohjeita tai kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Soita D-Link Asiakaspalvelu Numero nyt saadaksesi välitöntä tukea ja ratkaisuja. Asiantuntevat edustajamme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden varmistaakseen, että verkkotarpeesi täytetään nopeasti. Luota D-Linkiin luotettaviin verkkoratkaisuihin ja erinomaiseen asiakaspalveluun!

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka puhun ihmiselle PayPalissa?

Kuinka peruutan Avast-tilaukseni? (Pyydä hyvitystä)

MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ AMAZONIN ASIAKASPALVELUUN?