Facebook tarjoaa kasvojentunnistusominaisuuden kaikille käyttäjille



Facebook, sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen, esitteli kasvojentunnistusominaisuuden ensimmäistä kertaa joulukuussa 2017. Nyt tämä ominaisuus on otettu käyttöön kaikille käyttäjilleen. Yhtiö on kuitenkin sanonut, että tämä ominaisuus jää pois päältä, kunnes käyttäjä valitsee sen. Tämä tarkoittaa, että Facebook ei ilmoita henkilölle, että joku käyttää tai merkitsee hänen kuvaansa verkossa, ellei hän ole antanut lupaa tämän kasvojentunnistusominaisuuden käyttöön. Jos olet tavallinen käyttäjä, voit ottaa yhteyttä Facebook Tukinumero selvittääksesi epäilyksesi.

Joulukuussa 2017 Facebook tarjosi tämän ominaisuuden joillekin käyttäjilleen. Mutta nyt kasvojentunnistus on tarjottu kaikille Facebookin nykyisille ja uusille käyttäjille. Henkilöt, joilla ei ole tätä ominaisuutta tilillään, saavat yritykseltä uutisilmoituksen sen käyttöönotosta. He saavat myös mahdollisuuden ottaa se käyttöön vai ei.

Kasvojentunnistus on tekniikka, jota Facebook käyttää varoittaakseen asiakkaitaan aina, kun yritys havaitsee asiakkaan kasvot Facebookissa tai muualla. Ei ole väliä, onko tämä valokuva merkitty vai ei. Tämä tekniikka voi olla hyödyllinen tapauksissa, joissa joku yrittää käyttää toisen henkilön valokuvaa profiilikuvansa luomiseen. Facebook-tukipalvelu on ollut kiireinen tiedottaessaan käyttäjilleen tästä ominaisuudesta.

Viime aikoina Facebook on saanut valituksia asiakkailta, jotka sanoivat olevansa levoton tämän tekniikan takia. He sanoivat, että heidän läsnäolonsa koulussa, konsertissa tai julkisella paikalla voidaan helposti varmistaa kasvojentunnistuksen avulla. Itse asiassa tapaukset, joissa useiden kaupunkien poliisilaitokset käyttivät tätä tekniikkaa, nousivat esiin mediassa, mikä viittaa siihen, että he tekivät sen toivoen saada kiinni syylliset rikosasioihin. Saatat yllättyä tietää, että joissakin kaupungeissa, kuten Oaklandissa ja San Franciscossa, osastot, mukaan lukien poliisi, on kielletty käyttämästä kasvojentunnistustekniikkaa. Viranomaiset ovat tehneet tämän pitääkseen hallinnassa hallituksen harjoittaman valvonnan.

Itse asiassa kasvojentunnistus on tekniikka, joka on saattanut jopa Facebookin vaikeuksiin viime aikoina. Ryhmäkannejutussa, joka nostettiin Facebookia vastaan Illinoisissa sijaitsevassa tuomioistuimessa; yritystä syytettiin asiakkaidensa biometristen tietojen keräämisestä ilman heidän suostumustaan. Käyttäjät sanoivat, että Facebook käytti kasvojentunnistustekniikkaa kerätäkseen biometrisiä tietoja laittomasti. Illinois sattuu olemaan yksi niistä osavaltioista, joissa yritysten on lain mukaan hankittava ennakkolupa asiakkailtaan ennen biometristen tietojen keräämistä.

Jos olet yksi niistä, jotka ovat edelleen huolissaan yksityisyydestään, tämä kasvojentunnistuksen ominaisuus voi olla hyödyllinen sinulle. Tällä kyberrikosten ja petosten aikakaudella Facebook ilmoittaa sinulle heti, kun joku lataa valokuvasi mihin tahansa verkkoon luvallasi tai ilman lupaasi. Voit joko merkitä itsesi valokuvaan tai pyytää valokuvan poistamista, jos se ei ole sopivaa. Tietenkin sinun on ensin otettava tämä ominaisuus käyttöön Facebook-tililläsi.

Lue lisää:- Kuinka vahvistaa Paypal Tili


Comments

Popular posts from this blog

Kuinka puhun ihmiselle PayPalissa?

Kuinka peruutan Avast-tilaukseni? (Pyydä hyvitystä)

MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ AMAZONIN ASIAKASPALVELUUN?