Microsoft salasanan palautus: Ilman puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta

MSN-salasanan palautusprosessia varten:

Salasanan unohtamisesta on tullut hyvin yleinen tapahtuma useista syistä. Joskus käyttäjä unohtaa salasanan tai joskus tilille hakkeroidaan. Ja on olemassa monia tapoja, joilla käyttäjä voi saada takaisin tilinsä. Joten jos haluat MSN-tilisi takaisin, se voidaan tehdä alla mainituilla tavoilla.

Palauta MSN-tilisi vaivattomasti!


  1. Avaa verkkoselain ja siirry MSN:n viralliselle verkkosivustolle.
  2. Kirjoita käyttäjänimi kirjautumissivulle ja napauta sitten "Seuraava".
  3. Napauta "Unohdin salasanan" -vaihtoehtoa, jolloin sinut ohjataan Microsoftin salasanan palautussivulle [https://account.live.com/PW] salasanan palauttamiseksi.
  4. Käyttäjän on nyt valittava syy, jonka perusteella hän voi nollata tilinsä salasanan ja napauttaa sitten "Seuraava".
  5. Jos käyttäjä valitsi palautuksen puhelinnumeron avulla, napauta "Lähetä koodi" saadaksesi vahvistuskoodin.
  6. Kirjoita sama koodi näytön tilaan ja napauta sitten "Seuraava".
  7. MSN tarkistaa koodin ja antaa sitten käyttäjän luoda uuden salasanan. Ja käyttäjän tulee huolehtia siitä, että salasana on riittävän vahva ja helposti muistettava.
  8. Napauta "Vahvista", kun salasana on luotu, ja kirjoita sama toiseen ruutuun.

Yllä olevien vaiheiden avulla käyttäjä voi helposti valita Microsoftin salasanan palautuksen ja saada mahdollisuuden käyttää MSN-tiliäsi uudelleen. Jos et saa tiliä takaisin, voit vapaasti ottaa yhteyttä Microsoft asiakaspalvelu puhelinnumero. Tämä asiakastuki on aktiivinen 24/7 eri alustoilla. Ja käyttäjä voi helposti ottaa yhteyttä millä tahansa asiakasalustalla.

Kuinka nollaan Microsoft-tilini salasanan?

Microsoft on yksi digitaalisen maailman areenalla toimivista isoista aseista, se tarjoaa erilaisia ​​palveluita PC:lle, kannettavalle tietokoneelle ja mobiililaitteille. Kaikki Microsoftin palvelut vaativat salasanan toimiakseen.

Microsoft-tili on yksi maailman eniten käytetyistä digitaalisista varoista. Jos olet se, joka haluaa nollata Microsoft-tilin salasanan, alla annetut sanat voivat olla sinulle erittäin hyödyllisiä.

Microsoftin salasanan palautus ilman puhelinnumeroa

  • Vierailu verkkosivustolla: - Siirry Microsoftin viralliselle verkkosivustolle ja kirjoita sähköpostiosoite, napsauta Seuraava.
  • Hanki koodi: - Näet vaihtoehdon saada palautuskoodi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta, valitse Sähköposti ja saat koodin sähköpostitunnukseen.
  • Luo uusi salasana: - Kun olet antanut palautuskoodin vaadittuun kenttään, voit nollata salasanan luomalla uuden ja vahvistaa sen kirjoittamalla uuden salasanan uudelleen.

Microsoftin salasanan palautus ilman sähköpostitunnusta

  • Vierailu verkkosivustolla: - Siirry Microsoftin viralliselle verkkosivustolle ja kirjoita puhelinnumero, napsauta Seuraava.
  • Hanki koodi: - Näet vaihtoehdon saada palautuskoodi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron kautta. Jos sinulla ei ole pääsyä sähköpostiin, näet vaihtoehdon saada palautuskoodi rekisteröityyn puhelinnumeroon tekstiviestinä.
  • Luo uusi salasana: - Kun olet antanut palautuskoodin verkkosivustolle, voit nollata salasanan korvaamalla vanhan salasanan uudella ja vahvistaa sen antamalla uuden salasanan uudelleen.

Kuinka nollata salasana ilman puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta
  • Ei pääsyä:- Jos sinulla ei ole pääsyä sekä linkitetylle sähköpostiosoitteelle että linkitetylle puhelinnumerolle, napsauta "ei ole mitään näistä" -vaihtoehtoa ja jatka palautusprosessia.
  • Manuaalinen prosessi: - Microsoft siirtyy tilin manuaaliseen palautusprosessiin, jossa käyttäjän on syötettävä Microsoft-tilin sähköpostitunnus
  • Lisäsähköpostiosoite: - Anna ylimääräinen sähköpostiosoite, jolla voit ottaa sinuun yhteyttä, jotta voit saada koodin, jolla voit vahvistaa kyseisen sähköpostitilin omistajuuden.
  • Anna tiedot: - Microsoft pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten koko nimen, sukupuolen, iän ja joitain muita turvakysymyksiä, vastaa tarkasti kaikkiin kysymyksiin.
Microsoftin salasanan palautusprosessin aikana salasanaa luotaessa on hyvä muistaa, että uuden salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä.

Tarjoamme LinkedIn Suomelle teknistä tukea. voit ottaa meihin yhteyttä LinkedIn Suomi asiakaspalvelu.

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka puhun ihmiselle PayPalissa?

Kuinka peruutan Avast-tilaukseni? (Pyydä hyvitystä)

MITEN VOI OTTAA YHTEYTTÄ AMAZONIN ASIAKASPALVELUUN?